Гласувах за една просперираща България. Член на Европейския съюз, НАТО и

...
Гласувах за една просперираща България. Член на Европейския съюз, НАТО и
Коментари Харесай

Румен Христов: Гласувах за европейски доходи на българите

" Гласувах за една просперираща България. Член на Европейския съюз, НАТО и Шенген. Гласувах за европейски доходи на българските жители, за стабилност и дясно ръководство ". Това съобщи ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов.

Лидерът на Съюз на демократичните сили гласоподава в столичното 2-ро учебно заведение. Той очаква най-малко половината от българските гласоподаватели да отидат до урните.

" Имаме право да избираме, а тези, които избират след това, имат право да изискват от нас ", изясни той.

Попитан, дали обмислят промяна на съдружния сътрудник, ръководителят на Съюз на демократичните сили сподели, че към момента е рано да се приказва. " Ситуацията в Народното събрание съгласно мен няма да бъде кой знае какъв брой по-различна от предходния ".

Христов акцентира, че за първи път от 1913 година няма образувано държавно управление от новоизбран парламент, което значи безнаказаност. Той прикани тези, които могат да образуват болшинство, да сформират устойчиво държавно управление.

Винаги има подозрения в една машина, изясни той и даде образец по какъв начин е " саботирана енергопреносната система на Съединени американски щати ". Надява се да няма операция на машини.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР